Skip to main content

We are eager to join next week’s Finnish Neurosurgical Society education days on Sep 28-29 in Oulu, Finland!

Surgify Medical on mukana Suomen Neurokirurgisen Yhdistyksen koulutuspäivillä Oulussa!

Yrityksenä, joka on sitoutunut potilaan hoidon kehittämiseen neurokirurgiassa, olemme innoissamme saadessamme tavata alan terävintä kärkeä koulutuspäivien yhteydessä. Tavoitteenamme on tehdä luun leikkaamisesta turvallisempaa ja nopeampaa.

Tervetuloa näyttelyyn keskustelemaan kanssamme aiheesta lisää ja tutustumaan Surgify-teknologiaan!

As a company committed to advancements in care within neurosurgery, we are thrilled to meet Finland’s brightest minds in the field and display and discuss how Surgify Safety Burr can contribute to safer cranial and spinal bone removal.

Some of the key topics for the meeting, treatment effectiveness, and technological outlook, are particularly close to heart for us at Surgify Medical. We look forward to expanding our knowledge and exchanging experiences and ideas with the meeting participants.

If you are going to the meeting – make sure to come by our booth to discuss and experience how Surgify Safety Burr can support you in the operating room.